E-Fogászat menüpontunk segít a fogászati kérdésekben on-line
e-Fogászat
Zuglói e-fogászat – a mosoly online érkezik:
az e-fogászat oldalán számos kérdésére választ talál, sőt, fel is teheti kérdéseit.
Mi érdekli Önt?
Az E-fogászat funkciókat a menüből is el tudja érni.
Főoldal » e-Fogászat » A fogorvos válaszol

A fogorvosválaszol

Amennyiben bármilyen fogorvosi témában panasza van, tanácsra van szüksége, vagy esetleg csak bizonytalan, kérjük, írja meg nekünk! Szak-fogorvosaink 24 órán belül válaszolnak Önnek.

Csak akkor küldheti be kérdését, ha már be van jelentkezve. Bejelentkezéshez kattintson ide.

Eddigi kérdések és válaszok

jó estét kivánok. H. lászló vagyok és az lenne a kérdésaedm hogy müfogakat szeretnék csináltatni hogy annak mi a folyamata és hogy mennyibe kerülne körülbelül? fontos lenne hogy nem kivehetöt szeretnék hanem amit csavaroznak.köszönöm válaszát
2015 .06 .23
Kedves doktor! Tegnap ota érzem hogy faj az első fogam. Megneztem és csak hatul van eltepedve egeszen az aljarol a teteéig és elől egy nagyon kicsit letörve. Már be vagyok jelentkezve a fogorvosomhoz, és félek h esetleg kioperaljak. Ez lehetséges? És ha igen akkor mennyire fog fájni?
2015 .06 .23
Kislányom 8 éves, és elég későn, kb. fél éve estek ki alul a tejfogai. Az előbújó csontfogak viszont nagyon sárgák, rendszeresen, alaposan mos fogat elmex juniorral. Azt gondolom, a sárgaság nem a rossz fogmosástól van, mert már akkor látszódott, amikor még szinte ki se bújt a csontfog, hogy elég sárga az alapszíne. Ez gondolom, alapvetően genetika, mégis azt kérdezném, hogy van-e valamilyen vitamin, vagy ilyesmi, ami belülről erősíthetné vagy fehéríthetné a fogait, vagy ezt el kell fogadni, hogy a csontfogai ilyen színűek. Köszönettel: Anna
2015 .06 .22
Egy hete meg jelent a számba először csak egy, utána már több előbb vér foltnak tűnő utána anyajegy szerűvé változott sebbtető. 3 napja pedig be dagadt az arcom bal oldala, ha meg nyomom fáj és utána el kezd lüktetni. Azon az oldalon a leghátsó fogam 1 éve tömve volt, de egy hónapja kegyetlenül el kezdett fájni! Az egész inyem véraláfutásos. Az álkapcsom alulról is látványosan bedagadt. Kérem segítsen!
2015 .06 .22
Kedves Doktornő! Köszönöm válaszát, de már levan zárva végleges lézer töméssel, és így is jön az az íz.
2015 .06 .18
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
»
A fogászat Tweeter oldala
A fogászat YouTube oldala