E-Fogászat menüpontunk segít a fogászati kérdésekben on-line
e-Fogászat
Zuglói e-fogászat – a mosoly online érkezik:
az e-fogászat oldalán számos kérdésére választ talál, sőt, fel is teheti kérdéseit.
Mi érdekli Önt?
Az E-fogászat funkciókat a menüből is el tudja érni.
Főoldal » e-Fogászat »

A fogorvos válaszol

A fogorvosválaszol

Amennyiben bármilyen fogorvosi témában panasza van, tanácsra van szüksége, vagy esetleg csak bizonytalan, kérjük, írja meg nekünk! Szak-fogorvosaink 24 órán belül válaszolnak Önnek.

Csak akkor küldheti be kérdését, ha már be van jelentkezve. Bejelentkezéshez kattintson ide.

Eddigi kérdések és válaszok

Azt szeretnem kerdezni, hogy amalgan tomes csere van e onoknel?
2014 .12 .29
Jó Napot! Az ínyemen egy dudor vagy pup nem is tudom h minek nevezzem jött elöl kb 2 hete és néha fáj meg feszül tapintásra keménynek érzem és az ínyemmel megegyező szine van! Ahól ez a pup van ott csak fog csonk van mert letőrt nem rég a fogam! Az a kérdésem hogy ez genyes pup lehet vagy valami más?
2014 .12 .29
Szeretnem megkerdezni hogy bal felso 28as bolcsessegfogam 3/4ig elotort.az lene a kerdesem hogy ez hogy tavolitjak el?fogo eleg hozza vagy szike kell hozza fel kel az inyt vagni? Vagy megtudja fogni fogoval?
2014 .12 .29
Tisztelt Doktor Ur/no! Jelenleg az also 6- os fogam gyokerkezeles alatt all( nem volt begyulladva,csak erzekeny volt mindenre). Az elso ketto tisztitas utan nem volt gond,viszont a harmadik utan borzasztoan fajt.Kiderult,az egyik gyoker kampos es ez neheziti a tisztitast es begyulladt. Most voltam egy masik fogaszaton ahol kitisztitottak megint es emlitettek a mikroszkopos megoldast. Tudom hogy levelben bonyolultabb kalkulalni,de Onoknel mennyibe kerulne osszesen ha ezt a fogamat mikroszkopos gyokerkezelessel kezeltetnem es betomnek? Valaszukat elore is koszonom! Udvozlettel,M-ne
2014 .12 .27
T. Cím, van egy metszőfogam, amiben valószínű elhalt az ideg, mert hideg vatta hatására semmit se éreztem (egy fogorvos próbálta ki). Valami nyitott járat megy felfelé a gyökérhez, ahonnan jön valami folyadék, de nem mindig. Arra gondoltam, megcsináltatom, de azt hallottam, hogy a első fogaknál nem lehet rendesen érzésteleníteni, és ezt tapasztaltam is egyszer, fájt a fúrás. Kérdésem, be lehet-e úgy injekciózni egy első fogat, hogy semmit, de semmit se érezzek? És elöl maga az injekcióstű beszúrása is fájdalmas volt számomra. Ez ellen nem lehet semmit se tenni? Még van egy kérdésem, összefügghet-e ennek a fogamnak az állapota az ízületi fájdalmaimmal? Köszönöm, ha válaszolnak, üdvözlettel P.né
2014 .12 .27
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
»
A fogászat Tweeter oldala
A fogászat YouTube oldala