E-Fogászat menüpontunk segít a fogászati kérdésekben on-line
e-Fogászat
Zuglói e-fogászat – a mosoly online érkezik:
az e-fogászat oldalán számos kérdésére választ talál, sőt, fel is teheti kérdéseit.
Mi érdekli Önt?
Az E-fogászat funkciókat a menüből is el tudja érni.
Főoldal » e-Fogászat »

A fogorvos válaszol

A fogorvosválaszol

Amennyiben bármilyen fogorvosi témában panasza van, tanácsra van szüksége, vagy esetleg csak bizonytalan, kérjük, írja meg nekünk! Szak-fogorvosaink 24 órán belül válaszolnak Önnek.

Csak akkor küldheti be kérdését, ha már be van jelentkezve. Bejelentkezéshez kattintson ide.

Eddigi kérdések és válaszok

Kedves Dr.Német Ágnes! Köszönöm a gyors választ!Meg szeretném kérdezni.hogy önök -fogorvosok-mit értenek az alatt,hogy jól záródó korona? Köszönöm előre is a válaszát!!
2015 .04 .10
Tisztelt doktor úr/nő! Olyan panaszom lenne,hogy kb. 8 hónapja cseréltettem le a fogkoronámat ami 7 darabos.Azóta mindig be van gyulladva az ínyem.Az normális,hogy a fogselyemmel teljesen a csonkig be tudok nyúlni?Többször visszamentem,de érdemleges választ nem kaptam azon kívül,hogy ilyen olyan kezelést ajánlottak több ezer forintér.Mivel nem ez az első koronám így csak abból indulok ki,hogy az előzőnél nem ez volt.Várom válaszát! Köszönöm
2015 .04 .10
Tisztelt Doktornő/úr! 25 éves férfi vagyok és fogszabályozással kapcsolatban szeretnék kérdezni. Korábban, 17 éves koromban próbálkoztam fogszabályozással,de akkor 1 hónap után abbahagytam. A problémám, hogy kb. "közepes" méretű mély harapásom van (kb félig fedik le a fenti első fogak az alsót), illetve csírahiányom is volt/van, 4db fognál, az 5-ös kisőrlők hiányoznak. (Illetve, még egy probléma van, aminek nem tudom milyen szakneve van, a lényeg, hogy az egyik fenti 5-ös fog minta egy foggal el lenne csúszva.) 17 éves koromban a hátsó fogakat akarták a hiányzó fogak helyére behúzatni. Az ok akkor amiért levetettem a fogszabályozót többek között az volt, hogy nem tudtam rágni (angolul megtaláltam annak az eszköznek a nevét amit még viselnem kellett akkor, ez a "turbo bite" volt, nem tudom, hogy fordítják ezt magyarul) A kérdésem az lenne, hogy 25 évesen a leírtak alapján lehetséges-e a mély harapás kezelése fogszabályozóval, illetve lehet-e még ennyi év után a hátsó fogakat előre húzatni? (a hátsó nagyőrlők bedőltek a hiány helyére; tömött fogam 2db van) Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel, T.
2015 .04 .02
T. Cím! Terhességem alatt kezdődött el a fogínyvérzésem. Kislányom már 16 hónapos, és még mindig tart... A fogorvosom tanácstalan, járok fogkő-eltávolításra, odafigyelek a szájápolásra. Genetikailag sem panaszkodhatom, az összes felmenőmnek élete végéig saját foga volt/van... Én sem voltam még soha fogászati kezelésen a fogkő-eltávolítást leszámítva (29 éves vagyok). Az elején azt hittük, a várandósságom miatt kezdett vérezni... De azóta sajnos már a bal oldalam nyomásérzékeny is! Abszolút nem tudok ott rágni, az egész bal oldalam fáj, ha eszem. És fogmosáskor nagyon vérzik az ínyem... Szedtem Q10-et, nem segített. A létező összes fogkrémet is kipróbáltam már... Nem olyan régen hagytam abba a szoptatást, várnom kéne még, hátha a hormonok szórakoznak velem?... Mi lehet a probléma? Tisztelettel és előre is hálás köszönettel: K-né Kata
2015 .04 .02
Jonapot.Neharagudjon a zavarsert csak szeretnem megkerdezni szakertoktol hogy milyen modszert vagy mit ajanl fogszuvasodas ellen amit otthon hazilag esetleg patikaban betudnek szerezni.Valaszat elore is koszonom.
2015 .03 .30
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
»
A fogászat Tweeter oldala
A fogászat YouTube oldala