E-Fogászat menüpontunk segít a fogászati kérdésekben on-line
e-Fogászat
Zuglói e-fogászat – a mosoly online érkezik:
az e-fogászat oldalán számos kérdésére választ talál, sőt, fel is teheti kérdéseit.
Mi érdekli Önt?
Az E-fogászat funkciókat a menüből is el tudja érni.
Főoldal » e-Fogászat » A fogorvos válaszol

A fogorvosválaszol

Amennyiben bármilyen fogorvosi témában panasza van, tanácsra van szüksége, vagy esetleg csak bizonytalan, kérjük, írja meg nekünk! Szak-fogorvosaink 24 órán belül válaszolnak Önnek.

Csak akkor küldheti be kérdését, ha már be van jelentkezve. Bejelentkezéshez kattintson ide.

Eddigi kérdések és válaszok

Kedves Szakorvos! Az édesapám gyökere a minap nagyon beduzzadt, és ki húzták neki. Tegnap előtt kezdett feldagadni, tegnap kihúzták. A gyökér vége gennyes volt. Tegnap egész nap nagyon fel volt dagadva fél oldalt az arca, a szeme alatt a kis táskák is dagadtak, pirosak. A szája megdagadt és eldeformálódott ( lefelé hajlik). Nem tudom mit kellene csinálnunk vele. Ma még mindíg dagadt az arca, s a szeme is. Adtam neki indometacin gyulladásgálót, és öblögette székfűteaval is. Mit ajánl, kérem valamit!!!
2015 .08 .05
Kedves Doktornő/Úr! Az én problémám a következő lenne, 28 éves vagyok és a két szemfogam helyén még mindig a tejfogaim vannak. Sokáig nem lett bántva, nem volt velük gond, de egyre jobban idejét érzem annak, hogy megváljak tőlük és ez kölcsönös. Egyszer más helyen már konzultáltam ez ügyben de az mellett, hogy nagyon nagy költségeket soroltak fel az ezzel járó fogszabályzásra még azzal is riogattak, hogy fájdalmas és időigényes művelet is lenne mire a rendes fogaimat a szájpadlásomból le tudnák húzni a helyükre. Kérem, válaszoljanak arra, hogy ilyen jellegű eljárásra van e Önöknél lehetőség illetve az is érdekelne hogy mindez nekem mennyibe FOG "fájni". :) Köszönöm a választ előre is.
2015 .08 .04
Tisztetl Doktornő/Úr! Mi okozhat lepedékes nyelvet? Naponta 2x valamikor 3x is mosok fogat, illetve este Listerine szájvízet is használok. Este és reggel megmosom a nyelvemet is, de a nap vége fele elkezd fehér lepedékessé válni. Hogyan lehetne ezt megszüntetni?
2015 .08 .04
Tisztelt dr úr/nő. Pár honapja lyukas a fogam.. nem fájt, semmi probléma nem volt vele, de letört belőle egy kis darabka.. akkor úgy fájdogált, de nem volt vészes. Nagy nehezen rávettem magam, hogy elmegyek orvoshoz. De akkor közölte, hogy időppont kell. Mivel dolgozom nehéz lett volna összeegyeztetni, így halogatom mai napig. Azota a bal oldalon nem is eszem, és ha hozzáér valami is érzékeny. Most elkezdett fájdogálni, és az ínyem is benövi a lyukat. Mit tudnak még ezzel kezdeni, hogy a leghamarabb tul legyek rajta?! Válaszát nagyon köszönöm!
2015 .08 .04
Kedves Doktornő/úr! Az lenne a kérdésem, hogy normális-e, ha szerdán műtöttek és ma, vasárnap még mindig zsibbad az ajsó ajkam jobb része és az állam?! Csinálták röntgent, CT-t és ennek ellenére is megsértették az ideget, vagy ami még rosszabb örökre így maradok..jó lenne egy kis reménysugár, hogy még helyre jövök. :( 25évesen nem szeretnék örökre így maradni. Tisztelettel: Viktória
2015 .08 .02