E-Fogászat menüpontunk segít a fogászati kérdésekben on-line
e-Fogászat
Zuglói e-fogászat – a mosoly online érkezik:
az e-fogászat oldalán számos kérdésére választ talál, sőt, fel is teheti kérdéseit.
Mi érdekli Önt?
Az E-fogászat funkciókat a menüből is el tudja érni.
Főoldal » e-Fogászat »

A fogorvos válaszol

A fogorvosválaszol

Amennyiben bármilyen fogorvosi témában panasza van, tanácsra van szüksége, vagy esetleg csak bizonytalan, kérjük, írja meg nekünk! Szak-fogorvosaink 24 órán belül válaszolnak Önnek.

Csak akkor küldheti be kérdését, ha már be van jelentkezve. Bejelentkezéshez kattintson ide.

Eddigi kérdések és válaszok

Kaptam Önöktől diagnózist, ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Ha az újra gyökérkezelést választom, az mennyi idő alatt oldható meg a leggyorsabban, ugyanis külföldön élek és dolgozom, ezért a lehető leggyorsabban kellene megoldanom. Mennyi az esélye, hogy mégis ki kell húzni ezt a fogam? Másik kérdés, hogy a másik oldalon is van egy gyökérkezelt fogam,aminek kilyukadt az oldala, hogy azt is be kellene tömni... Implantátumot jelenleg sehova nem szeretnék.Más fogorvosok még néhány felszíni tömést is javasoltak. Harmadik kérdésem pedig, hogy ez mennyi költség körülbelül?
2014 .11 .01
Tisztelt Dr úr/nő! Azzal a panasszal fordulok önökhöz, hogy hatso felso rago fogam evekkel ezelott letort. Mivel nem fajt nem torodtem vele sajnos. Mara mar egy fekete lyuk van a szakpadlas feloli reszen, kb a fogam fele van meg. Mostanra ha nyomas eri sajog . A fog tomve volt, tomes fele benne van meg. Milyen kezelessel lehetne gyogyitani? A letort reszen is van egy pici pereme ami az inybol Kiall. Segitseget elore is koszomom!
2014 .10 .31
Tisztelt Doktor Úr/Doktornő. Nagyjából 2 hete vettem észre, hogy az ínyem az egyik fogam felett be van gyulladva. Nem sokkal később észrevettem, hogy kb 3-4 kicsi, olyan 1-3 mm nagyságú fehéres folt van az ínyem felett. Nem fájnak, nyomásra nem érzékenyek, nem váladékoznak. Kb 1 hete elkezdtem Listerine-t használni, az ínygyulladásom el is múlt viszont a foltok nem tűntek el, noha nem is nőttek vagy szaporodtak. Mi lehet ez, Ön mit javasol? Tisztelettel: S. Dániel
2014 .10 .30
Jo napot kivanok ! Az a kérdésem lenne önhöz h nemrég potoltak fogat 4 darab fogat raktak 2 lecsiszoltak és kettőt potoltak hidat raktak amit a fogra raktak az jol rogzul de viszont ahol nemvolt fog ott res van es atfojik a nyál meg kellemetlen nyomo érzést érzek amikor megszivom egy picit ezért h a foginyem meg a hid között rés van kérdésem az lenne h ott rés kell legyen vagy azis ugyan ugy szorosan rögzülni-e kellene a foginyemhez?valaszát elöre is köszönöm!!
2014 .10 .30
Tisztelt Doktornő! Szeretném kikérni a véleményét azzal kapcsolatosan, hogy lehetséges-e elviekben pótolni 2 fogat úgy, ha a következőképp néz ki a bal alsó állkapocs hátulról nézve: 8 (megvan) - 7 (hiány) - 6 (megvan) - 5 (hiány) és innentől az összes megvan. Az érintett meglévő fogak állapota: a 8-as tömött és gyökérkezelt + inlay betéttel ellátva, a 6-os 2 felszínen tömött. Eddig minden fogászaton ahol árlistát néztem csak 3 tagú hidakra láttam árakat, de az én laikus elmém egy 5 tagú hidat képzelne el ide. Az én esetemben Ön mit javasolna? Esetleg inkább implantátumokban gondolkodjak? Az ár igazából nem elsődleges szempont, hosszútávú és optimális megoldást keresnék a rágófunkcióm visszaállítására. Köszönettel várom megtisztelő válaszát: Kálmán
2014 .10 .28
A fogászat Tweeter oldala
A fogászat YouTube oldala