E-Fogászat menüpontunk segít a fogászati kérdésekben on-line
e-Fogászat
Zuglói e-fogászat – a mosoly online érkezik:
az e-fogászat oldalán számos kérdésére választ talál, sőt, fel is teheti kérdéseit.
Mi érdekli Önt?
Az E-fogászat funkciókat a menüből is el tudja érni.
Főoldal » e-Fogászat »

A fogorvos válaszol

A fogorvosválaszol

Amennyiben bármilyen fogorvosi témában panasza van, tanácsra van szüksége, vagy esetleg csak bizonytalan, kérjük, írja meg nekünk! Szak-fogorvosaink 24 órán belül válaszolnak Önnek.

Csak akkor küldheti be kérdését, ha már be van jelentkezve. Bejelentkezéshez kattintson ide.

Eddigi kérdések és válaszok

Üdvözlöm a szem fogam teljesen szét van törve és fájt voltam vele orvosnál 3 féle injekciót kaptam és nem érzéstelenítette el,így felírtak Dalacint és még 4 db.van és még mindig nem vitte le a gyulladást.De nagyon szeretnék meg szabadulni a fogamtól.Mit csináljak?
2014 .07 .27
Kedves Szakorvosok! Tanácstalan vagyok, hogy egyáltalán milyen orvoshoz kellene fordulnom avégett, hogy egy - kb. 1,5 hete; - alsó ajakon, fogak alatt; - lévő kettő vízhólyagszerű pötty, mitől van. - felduzzad és hólyagszerűen úgy marad, amíg - be nem kenem glycospettel, - amikor reggelre lelappad/kilyukad?, - kicsit kifehéredik, - most már a második kört játszom le ecsetelésügyileg mindegyikkel külön-külön; - de hol az egyik, hol a másik újra felpuffad; - nincs körülötte gyulladás, egyszerűen egy hólyag, ami átlátszó; - fájni nem fáj; - nem terjeszkedik, nem nagyobbodik és nem lett belőle több. Mi lehet ez? / Hova kellene fordulnom? Köszönöm előre is tanácsukat! (azért Önöket találtam meg, mert munkahelyemtől nincsenek túl messze, ha esetleg meg kellene tekinteni, akkor könnyebben meg tudnám ezt szervezni). Üdv.: Zsolt
2014 .07 .26
Tisztelt Alexandra! Kb. 1 hete írtam önnek a visszatérő ínygyulladás, ínyfájdalom miatt. Kb. 1 hónapja szedték le a fogköveimet,de még mindig érzékeny az ínyem, de a rágófogaimnál. Fogorvos szerint éjszakai fogszorításom lehet, de addig nem ad harapásemelőt míg nem jön rendbe az ínyem.Ha ezaz oka a gyulladásnak, hogy jöhet rendbe? Mit tanácsol? Köszönöm válaszát!
2014 .07 .26
Tisztelt Doktor Úr, Doktornő! Várhatóan gyökérkezelni kell a bal alsó 7-es fogamat. Több kérdésem is lenne ezzel kapcsolatban. Pár éve, amikor inlay került bele, volt olyan alkalom, hogy nem sikerült érzésteleníteni a fogat, az orvos szerint kicsit rendellenesen futnak az idegek a számban. CT felvétel is készült később, az segíthet esetleg abban, hogy jobban eltalálja a helyet? A másik probléma pedig az volt, hogy elég kicsi szám van, és nem tudom elég nagyra nyitni, már azt nehezen oldotta meg, hogy betömje, sikerülhet így a gyökérkezelés? :( Az utolsó kérdésem az érzéstelenítővel kapcsolatos, sajnos mindig volt egy olyan félelmem az alsó fogaknál, hogy a nyelv, vagy a torok érzéstelenedik, és nem fogok tudni nyelni. Fennáll ez a veszély, hogy ennyire félremenjen az érzéstelenítő? Előre is köszönöm a választ, remélem, nem volt túl sok kérdés. Üdvözlettel, B. Orsi
2014 .07 .26
Üdvözletem! 2 napja lett kész az alsó protézisem, nem tudom használni annyira nyom-tör!!! Orvosom:Hordani kell, hogy megmutatkozzon,hol kell javítani rajta! Hogy hordjam,mikor elviselhetetlen fájdalommal jár a viselése!? Mit lehet tenni? Köszönettel:W. Edit (teljesen kétségbe vagyok esve-a kifizetett pénzről nem beszélve-talán soha többet nem lesz rá pénzem...)
2014 .07 .24
A fogászat Tweeter oldala
A fogászat YouTube oldala